Excentric Fysiotherapie

excentric-print-logoExcentric is een fysiotherapie praktijk gespecialiseerd op het gebied van fiets- en wielergerelateerde klachten. De man achter Excentric; Florian Smits, heeft zelf jarenlange ervaring binnen de wielersport. Een ideale partner voor Team SKITS want bij Excentric is het koers!

Excentric Fysiotherapie

excentric-print-logoExcentric is een fysiotherapie praktijk gespecialiseerd op het gebied van fiets- en wielergerelateerde klachten. De man achter Excentric; Florian Smits, heeft zelf jarenlange ervaring binnen de wielersport. Een ideale partner voor Team SKITS want bij Excentric is het koers!

AthleteSportsWorld.com

aswgroenlang

Sporten, sporten, sporten… Al jaren lang zijn wij gepassioneerd sporters. Onze medewerkers houden van sporten en vooral duursporten in het bijzonder. Buiten zijn, buiten trainen en buiten wedstrijden doen. Of dit nu op de fiets is of hardlopend, de medewerkers van AthleteSportsWorld.com zijn van alle markten thuis. Persoonlijke service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij ons. Dit is ook de reden dat Team SKITS al een aantal jaar met veel plezier samenwerkt met AthleteSportsWorld.com!

Ivoos Bike Build

10527726-334728200033444-6807068822084057323-n_origIvoos Bike Build is een enthousiast bedrijf gespecialiseerd in het opbouwen van allerhande racefietsen uit verschillende disciplines. Team SKITS gaat deze samenwerking maar al te graag aan en hoopt met de kennis en kwaliteit van deze nieuwe sponsor weer een extra stapje te maken!

OBI4wan

obi4wan

Sinds de oprichting in 2009 helpt OBI4wan organisaties met een succesvolle inzet van media monitoring en online klantcontact. Onze gebruiksvriendelijke tool ondersteunt onze klanten met online- en offline media monitoring, webcare, messaging, social analytics en content publishing.Zo heb je altijd en overal een volledig en nauwkeurig overzicht van miljoenen (inter)nationale berichten en conversaties voor realtime webcare en gerichte monitoring van je organisatie, markt of concurrenten.

Margreet van de Burgt Design

mvdbd-logo

Margreet van de Burgt Design is een eenvrouwszaak in grafisch ontwerp en illustratie. Je kunt bij mij terecht voor het ontwerp of restyling van logo’s, huisstijlen, brochures, boeken en eBooks, banners, kaarten, posters en websites.

Van Rhoon Psychologen

van-rhoon-psychologen-2_origVan Rhoon Psychologen hebben jarenlange ervaring op het gebied van psychosociale problemen en het behandelen daarvan. Patiënten met onder andere burn-outverschijnselen, paniekaanvallen of angstklachten kunnen bij hun terecht. De vrije tijd besteden de psychologen aan lange fietstochten door menig Europese bergketens.

Bar Restaurant Atelier

atelier-logo-2

ATELIER is dé nieuwe horeca spot van van het schinkel terrein in Amsterdam. In het hart van de Schinkelbuurt dient een zeer fraai pand als decor: een oude wasstraat. En tevens stamcafé van Team SKITS. Atelier combineert hoge kwaliteit en betaalbaarheid. Het eten is verrassend en origineel. Met behoud van sfeer en passie en het gebruik van lokale, eerlijke en dagverse producten vormt ATELIER een klasse op zichzelf. Een gastronomische belevenis op een plek waar je dat niet verwacht.